Kunder på Sjælland og Fyn

2024 – jeg planlægger tur til øerne i februar – ring 2291 5020, hvis du vil i kalenderen.

Jeg har jævnligt henvendelser fra kunder på Sjælland og Fyn, der gerne vil have lavet en havetegning.

Sjællandske kunder
Da jeg tager på besøg i København med regelmæssige mellemrum, så tilbyder jeg, at tage kunder ind på de ture. At køre til Sjælland helt fra den jyske vestkyst for at besøge en kunde fordyrer havetegningen væsentligt, da jeg skal have kørepenge, bropenge og 1 overnatning oveni prisen. Men – hvis I kan vente, til jeg er i København alligevel, så er der kun kørepenge fra mit opholdssted og ud til jer.
Så ring eller skriv til mig, hvis du er interesseret i at booke mig til en havetegning.

Fynske kunder
Jeg kan fint komme til Fyn til en enkelt kunde, der er dog kilometerbetaling. Hvis jeg kan se, at der er en anden fynsk kunde på vej, forsøger jeg dog at få det koordineret således, at jeg besøger begge kunder på en fynstur, og derved opdeler kørselspengene.

Kolleger på Sjælland