Tegning af delelement i en haveplan

Sådan arbejder jeg

Hvordan vi samarbejder om din opgave

Over telefon eller e-mail finder vi ud af, om du gerne vil have en haveskitse til inspiration og vejledning, når du selv omlægger din have. Eller, om du skal have en haveplan med alle detaljerne.

Havebesøg
Når jeg kommer på besøg, stiller jeg en masse spørgsmål, så jeg kan finde ud af, hvad haven skal kunne gøre for dig, hvilke havestil, du kan tænke dig, og hvor mange penge, du har tænkt dig at bruge på din nye have. Derefter går min assistent og jeg i gang med at måle din have op samt foretage højdemålinger, hvis du har bestilt en opmåling.

Efter et havebesøg fortsætter jeg arbejdet hjemme, hvor jeg tegner op efter din måltegning eller vores egne opmålinger. Jeg tegner alle typer planer i CAD programmet DraftSight. elevation-1

Først laver jeg det overordnede design af haven, som du skal godkende, før jeg går i gang med detaljerne. Tegningen viser de overordnede linjer, bede og haverum. Der kan godt væres sat enkelte store træer. Du får tegningen på mail og har en korrekturrunde.

Derefter laver jeg et forslag på resten af haven, som du får til godkendelse i PDF igen på mail med en korrekturrunde.

Efter godkendelse laver jeg prints til dig.

Betalingen sker efter du har fået alt leveret, jeg sender dig en regning, som skal betales senest 8 dage efter modtagelse.
Ønsker du også projektledelse, får du et tilbud fra mig, når jeg har regnet på det.

Hvordan jeg arbejder bæredygtigt.

DraftSight-MasterLogoTM