Bæredygtighed

Jeg ser gerne min lille virksomhed som bæredygtig. Jeg arbejder hjemmefra, men jeg ligger og kører Danmark tyndt i bil, hvilket er der, hvor jeg forurener mest.
Vi har taget beslutningen om at køre el-biler. Jeg tager statens takster for kørsel, der er et bidrag til at holde min bil opladet og i god stand.

Jeg mindsker papirprints mest muligt. Mine kunder får de målfaste tegninger i filformat, og de prints jeg laver til kunderne bliver laminererede, således at de kan tåle en tur i have i alt slags vejr, og man ikke behøver at printe nye ud hele tiden.

Jeg tager altid en snak med mine kunder om bæredygtighed, biodiversitet og insektvenlighed – det gjorde jeg også før det blev moderne med insektvenlige haver. Mest af alt fordi jeg har været bekymret over manglen på insekter, ikke bare antallet men også manglen på arter. Da en have med sommerfugle, bier og andet liv giver flere fugle, pindsvin og andre dyr – får haven derved en dimension mere som et stykke natur som børn og voksne kan nyde, både udenfor men også ved at kigge ud af vinduerne.
Det er rimeligt nemt at anlægge en have, som giver plads til andet liv og som stadig ser smuk og velholdt ud. De to ting går hånd i hånd.
Jeg håber, at kunne sprede en smule bæredygtighed på den måde.

Mere om insektvenlighed